Eigen auto, eigen appartement, kokkin, schoonmaak
Door: Tommy
Blijf op de hoogte en volg Thomas
07 Oktober 2009 | Nederland, Amsterdam
Ik laat toch maar even meteen een berichtje achter. Ik ben heel aangekomen en werd opgehaald door Daisy, dieheel lief voor me is geweest. En ik zit nu in mn eigen appartement, met een auto die ik kan lenen, 100 meter van het strand, en 100 meter van de bergen (fotos komen morgen), eten ligt al ingevroren in de vriezer, en in de slijterij van daisy kan ik gewoon op rekening al het water en bier zuipen wat ik op kan, whahahaha. En iedereen hier wist kennelijk al dat ik kwam, dus ik wordt ook lekker beziggehouden. Geen idee waar ik het aan te danken heb, maar ik ga er goed van genieten!! Volgende week zit in weer in Ecuador, dan het volgende berichtje, morgen komen dus nog foto´s. Later iedereen, ik ga in de slijterij stroopwafels uitdelen en cervezas drinken!!
07 Oktober 2009 - 23:44
Ravi:
ik weet niet wat ik moet zeggen -
08 Oktober 2009 - 04:47
Brigitte:
wauw ik ben sprakeloos. er valt hier iemand met z'n neus in de boter, zullen we maar zeggen. geniet ervan, maar niet teveel. groetjes -
08 Oktober 2009 - 05:07
Ben Driever:
Hi Thomas, zo te zien wordt je goed in de watten gelegd. Geniet er maar lekker van, maar drink niet te veel cervezas. Veel plezier en tot volgende week -
08 Oktober 2009 - 07:09
Line:
Om met je eigen woorden te spreken:
WHOOHOOO :)
08 Oktober 2009 - 10:28
Sanne:
Pfff, hoe veel mazzel kun je hebben...
Heb je weer mooi gefixed tom!
Heel veel plezier en van het rustig op het strand liggen luieren en boekjes lezen komt niet veel meer dus :).
Knuffel je zus -
08 Oktober 2009 - 16:24
Oma Hollmann:
Lieve Tommie, wat een verrassing dat je al zo snel wat van je hebt laten horen!!! Ik ben erg blij dat je zo plezierig bent opgevangen en dat je eerste indrukken zo positief klinken. Nogmaals wens ik je een hele fijne tijd toe en ik hoop nog heel wat van je avonturen te horen(lezen, liever gezegd). Dikke kus, oma. -
08 Oktober 2009 - 20:11
Oma Lonyen Opa Tom:
Proficiat met je goede ontvangst. Je bent toch maar een boffert.
Wij zijn heel blij, dat alles zo goed is gegaan.
Geniet ervan.
Heel veel liefs van ons .
Oma Lony -
08 Oktober 2009 - 21:27
Thomas:
Hey iedereen! Ja het is hier echt relax, net een beetje in de zee gezwommen, meer bier gedronken, dat gaat echt de hele dag door, dus daar ontkom ik niet aan (sorry). Whaha, maar is niet zo erg hoor ;) -
09 Oktober 2009 - 21:49
Brigitte:
Zeg, hallo bier zuipende schat, ik ben wel benieuwd naar nog meer foto's dan alleen het zwemmend, rondspartelend figuurtje, die ook nog z'n handen voor z'n gezicht houdt. kus, je moeder -
10 Oktober 2009 - 09:01
Henk:
Nou nou, je hebt het wel weer voormekaar hoor:-) Hopelijk is het met het geld ook goedgegaan? Trouwens, je weet toch hoe het met Hans en Grietje is afgelopen?
Liefs - Je vader -
11 Oktober 2009 - 18:54
Kirsten:
Hoi broertje,
Wat ben jij toch weer een mazzelaar zeg... :)
Geniet ervan en ook groetjes van Ewoud.
Liefs van je zusje